zaterdag 22 januari 20u00
Cultuurhuis Merelbeke - Theaterzaal

Driekoningenplein 15
9820 Merelbeke
België

€13.00
Basisprijs
€11.00
Jongeren -26
€11.00
Personen met een beperking / +60
€11.00
UiTPAS regio Gent
€2.60
UiTPAS regio Gent met kansentarief
€11.00
Groepen
Humor

Best of Baele

Walter Baele

Een collage met de allerleukste sketches van 1986 tot nu. Neem plaats in de eretribune en breng nog één keer een eresaluut aan deze bonte vogels. Ze vliegen nog een laatste keer over om daarna met de noorderzon te verdwijnen. Mis dit unieke natuurverschijnsel niet!

Rode vod, laatste kilometer! 

Na 35 jaar met 15 soloshows en duizenden optredens draait Walter Baele nog één keer de velodroom op met zijn bekende typetjes. Martin Rigolle, Wito, Jürgen…,  het vaste peloton personages rijdt in ‘Best of Baele’ een finale ereronde alvorens de diepvries in te duiken.

Walter Baele is een man van duizend-en-één gezichten. Als acteur gaf hij op televisie gestalte aan een bonte stoet personages: het kranige oudje Rosa, de Backeljau-buurman Marcel De Neudt, de vele imitaties in het populaire programma ‘Tegen de Sterren Op’ waaronder Koning Filip, Willy Naessens of Charles Michel. De kinderen kennen hem vooral als de actieve spring-in-’t veld Van Leemhuyzen. En in zijn shows zijn Martin Rigolle (uit Zwijnaarde) en Wito (de groene jongen) dé grote publiekslievelingen.

Credits: van en met: Walter Baele

Koop hier je tickets