zondag 31 oktober 10u30
Cultuurhuis Merelbeke - Theaterzaal

Driekoningenplein 15
9820 Merelbeke
België

€7.00
Basisprijs
€5.00
Kinderen -12
€1.40
UiTPAS regio Gent met kansentarief
Film Familie

Binti (8+)

Frederike Migom

De 12-jarige Binti droomt ervan om een bekende vlogger te worden zoals haar idool Tatyana. Maar wanneer ze op een dag met haar papa Jovial moet vluchten voor de politie die hen het land wil uitzetten, ontmoet ze Elias. Terwijl Binti hem al vloggend helpt met zijn Red-de-Okapi-Club, rijpt er bij haar een perfect plan: haar papa moet trouwen met Elias z'n mama, zodat ze in het land kunnen blijven.

Credits: Frederike Migom | Belgïe | 2019 | Winnaar Beste Film (door professionele jury) op het JEF festival, winnaar Beste Film en eervolle vermelding door kinderjury op FIFEM (Internationaal Kinderfilmfestival Montréal), winnaar Beste Jeugdfilm op de Ensors, Openingsfilm Cinekid 2019, winnaar Teen Choice award op Filmfestival Malta | Cast: o.a. Joke Devynck, Frank Dierens.

Workshop vloggen

Nadat je de film zag, kan je deelnemen aan de workshop 'Ontdek hoe je al vloggend impact kunt creëren' op donderdag 4 november 2021 van 9.30 tot 12u30 in de bibliotheek (voor kinderen van 8 tot 12 jaar).

Ik hou van sterke figuren, zolang ze niet te perfect zijn: Binti is een meisje van vlees en bloed, ze heeft ook haar zwakke kantjes. De film zit vol kleur, humor, vriendschap en liefde en gelooft in een wereld waarin iedereen zijn dromen.” - Frederike Migom

Koop hier je tickets