zaterdag 03 april 20u00
Cultuurhuis Merelbeke - Theaterzaal

Driekoningenplein 15
9820 Merelbeke
België

€17.00
Basisprijs
€15.00
Jongeren -26
€15.00
Personen met een beperking / +60
€15.00
UiTPAS
€3.60
UiTPAS regio Gent met kansentarief
€15.00
Groepen
Muziek

Carrouselconcert

Frimout en Biezebaaze

Een Carrouselconcert betekent meerdere bands op één avond, dit keer volledig in het Vlaams.

Frimout

Met zijn unieke mix van herkenbare eigen popnummers en perfect uitgekiende covers weet Frimout het publiek een geweldige avond te bezorgen. In 2012 begint Frimout aan zijn missie: met eigen Nederlandstalige popmuziek de Vlaamse muziekwereld veroveren. En daar slagen ze in: hun swingende popsongs en bloedmooie persoonlijke ballades worden warm onthaald. De liefdessong ‘Ninett’ uit 2014 is inmiddels uitgegroeid tot een instant klassieker. Maar ook de singles ‘Sterren Zien’, ‘Toffer dan tof‘ en ‘Copacobana’ worden grijsgedraaid. Topproducer Steve Willaert (o.a. Natalia en Will Tura) zet in de studio volop zijn schouders mee onder de band. Gegarandeerd een avond waarop je niet kan stilstaan!

Biezebaaze

Het verhaal van Biezebaaze leest als een onvervalste rock ’n roll biografie. Hun oeuvre herbergt stevige rocksongs naast meeslepende ballads, vuilbekkerij naast uiterst gevoelige teksten, rechttoe rechtaan gebeuk naast fijn geslepen zanglijnen. Na de monsterhit ‘Loetsebollekezoetse’, gaat Biezebaaze met ‘Der stoa nen buum in ’t stad’ en ‘Aa stoat doar nie alliene’ verder op dit elan, zij het in de overtreffende trap.

De rocksongs waren nog nooit zo stevig, de ballads nooit zo gevoelig, de observaties nooit zo spits. Met deze nieuweling schrijft de band het interessantste hoofdstuk in zijn eigen verhaal en nijpt een ferme kreuk in het gladgestreken Vlaamse muzieklandschap. Zet je schrap voor een ijzersterk liveoptreden!

CREDITS: van en met: Frimout: Stef Willems en Elien Boermans (zang), Dave Elli (gitaar), Jan Beyen (toetsen), Matthias Fransen (drums), Steven Helleman (bas); Biezebaaze:  Kurt Burgelman (zang, gitaar, songwriter),  Guy De Mulder (drums), Bart Mareen (bassist)

Koop hier je tickets