zaterdag 06 januari 15u00
Cultuurhuis Merelbeke - Theaterzaal

Driekoningenplein 15
9820 Merelbeke
België

€10.00
Basisprijs
€8.50
Jongeren -26
€6.00
Kinderen -12
€8.50
Personen met een beperking / +60
€8.50
UiTPAS regio Gent
€2.00
UiTPAS regio Gent met kansentarief
€8.00
Groepen
Familie Theater

Colors

Kopergietery & Het Scheldeoffensief

Zwart
als zwarte pensen zijn
Zwart
als het verkoold stukje hout is
Zwart
als het voor mijn ogen is
Zwart
als de maansverduistering is
Zwart
als de bitterste koffie is
Zwart
als de nacht is
Zwart
als een klein zwart schaapje is
Zwaaaaaart
Zwaaaaaart
Zwaaaaaart

'Colors' toont het ware coloriet van een diverse groep spelers: professionelen en niet-professionelen, mensen met en zonder beperking. Samen schudden ze de stempels en etiketten van zich af. Ze zoeken naar dat ene schilderij waarin al hun kleuren passen, dromend van een wereld die krioelt van nuances, gedachten en geluiden.

'Colors' is een ontdekkingstocht naar de boeiende identiteiten van onszelf, de mens. Wat doet kleur met je en heb je als mens een te statische blik op iemands identiteit? Geoffrey Burton tekent voor de muziek en laat zich hiervoor inspireren door jazzcomponist Ken Nordine, die songs maakte over kleuren. Een dwars getinte metafoor over hokjesdenken met oog voor een jong publiek.

Regie: Frank Dierens, Jitse Huysmans, muziek: Geoffrey Burton, dramaturgie: Matthias Velle, scenografie: Stef Stessel, kostuums: Valérie Le Roy, lichtontwerp: Jeroen Doise, omkadering: Dominique Collet, An Van den Bergh, productie: Het Scheldeoffensief, KOPERGIETERY & kgbe. Deze productie kwam tot stand met de steun van de Vlaamse Overheid, de Stad Gent, Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid.

Winterfestival

Check ook de andere activiteiten tijdens ons Winterfestival:

Koop hier je tickets