woensdag 22 december 20u00
Cultuurhuis Merelbeke - Theaterzaal

Driekoningenplein 15
9820 Merelbeke
België

€12.00
Basisprijs
€10.00
Jongeren -26
€10.00
Personen met een beperking / +60
€10.00
UiTPAS regio Gent
€2.40
UiTPAS regio Gent met kansentarief
€10.00
Groepen
Humor

#Eindejaars 3

Bert Gabriëls

met sidekicks Johnny Trash en Jeroen Verdick

Wat december 2021 brengt weten we nog niet, vermoedelijk zijn we dan ‘post-corona’, een tijdperk waar we even lang op hebben gewacht als de gemiddelde zendingen van de post…

Het mes van stand-up comedian Bert Gabriëls ligt zeker en vast klaar om voor de derde keer de actualiteit, sport, politiek, cultuur, entertainmentwereld en het regionaal nieuws te fileren, tijdens een goedgevulde voorstelling met massa’s doordenkertjes, jokes en grappige momenten.

Na zijn geslaagde debuut was er vorig jaar enkel een coronaproof studioversie van Bert z’n #Eindejaars. Zelfs zonder publiek werd het opnieuw een voltreffer, met succesvolle samenvattende uitzendingen op Radio 1 en de regionale zenders, en een druk bekeken integrale versie op Streamz. De 4-sterrenrecencies in o.a. De Standaard en Het Nieuwsblad kwamen er mede dankzij de bijdragen van ‘zingende krant’ Johnny Trash, ‘factchecker’ Jeroen Verdick en de hilarische animaties van Jeroen Echelpoels. Wegens te plezant en succesvol werken ze voor de derde #Eindejaarsconference van Bert Gabriëls opnieuw samen, wat straks resulteert in een boeiend en gevarieerd programma, opnieuw toegespitst op de actualiteit, met veel humor, liedjes, parodieën en geniale inzichten.

Deze voorstelling is goed voor je lachspieren. De perfecte afsluiter van het jaar, niet te missen!

Credits: Tekst & Spel: Bert Gabriëls, Johnny Trash en Jeroen Verdick | Productie: Gaya Scienza | Foto: Johannes Van de Voorde

Een perfect geconstrueerde conference en de grappen zijn scherper dan ooit” - De Standaard, 4 sterren (over #Eindejaars 2)

Koop hier je tickets