vrijdag 14 oktober 19u00
Cultuurhuis Merelbeke - Theaterzaal

Driekoningenplein 15
9820 Merelbeke
België

€10.00
Basisprijs
€8.50
Jongeren -26
€6.00
Kinderen -12
€8.50
Personen met een beperking / +60
€8.50
UiTPAS regio Gent
€2.00
UiTPAS regio Gent met kansentarief
€8.00
Groepen
Familie Circus

A Matter of Time (8+)

Tea Time Company

Tea Time Company brengt een circusvoorstelling in een nieuwe bewegingstaal, die de relatie toont tussen circus en dans, jongleren en bewegen, lichamen en jongleerballen, het mogelijke en onmogelijke. Een bewegingstaal die concrete, menselijke reacties op abstracte situaties toont. Complexe ideeën worden toegankelijk en charmant gebracht, en dat steeds in combinatie met subtiele humor en sprekende beelden.

In A Matter of Time wordt geflirt met tijd en zwaartekracht. Je gooit een bal en automatisch reikt je hand uit om hem te vangen. In de tijd die verstrijkt tussen deze twee momenten, ligt echter een wereld van mogelijkheden. In A Matter of Time wordt er met deze simpele handeling (en de tijd ertussen) gespeeld op een verrassend complexe manier.

De drie performers maken een lange neus naar de natuurwetten. Ze dagen elkaar uit om de zwaartekracht te doorbreken, de tijd te verbuigen en het onmogelijke te bereiken.
Balancerend op de dunne lijn tussen succes en mislukking wagen ze zich aan een spannend onderzoek over hoe ver je de regels kan buigen voor ze breken…

Newton, eat your heart out!

Net als hun eerdere voorstelling Stick-Stock, die meer dan 150 keer in maar liefst 10 verschillende landen speelde, wordt ook A Matter of Time een toegankelijke, elegante en humoristische combinatie van drie verschillende disciplines: Chinese paal, dans en jonglerie.

teatime-company.com

concept en regie: Piet Van Dycke / spel: Hannah Rogerson, Bavo De Smedt en Pieter Visser / productie: TeaTime Company / coproductie: National Circus Festival of Ireland, Festival Circolo en PLAN Brabant

Koop hier je tickets