Evenementfoto Muziek of zang opnemen met gratis opnamesoftware (Reaper)
maandag 07 februari 19u30
Cultuurhuis Merelbeke - Studio

Driekoningenplein 15
9820 Merelbeke
België

€48.00
Basisprijs Merelbekenaar
€60.00
Basisprijs niet-Merelbekenaar
€26.50
Merelbekenaar jongeren -18 / student -26
€33.00
Niet-Merelbekenaar jongeren -18 / student -26
€9.60
UiTPAS regio Gent met kansentarief Merelbekenaar
€12.00
UiTPAS regio Gent met kansentarief niet-Merelbekenaar
Muziek

Muziek of zang opnemen met gratis opnamesoftware (Reaper)

Lani Pellegrini

Gewapend met een computer kun je ook je eigen huiskamer omtoveren tot een homestudio – al komt de nodige kennis wel van pas. In deze reeks wordt gewerkt met Reaper, waarmee je audio van zowel interne als externe apparaten kunt opnemen, bewerken, en effecten kunt toepassen. Een handige tool, die zowel voor Windows als Mac beschikbaar is, en waarvan de basisversie gratis is.

In vier avonden leer je het programma kennen, én uiteraard gebruiken! Je krijgt de nodige theoretische achtergrond en oefent bepaalde aspecten tijdens de lessen in. Geen theorie zonder praktijk: aan de hand van een thuisopdracht pas je de kennis ook toe. Docente Lani Pellegrini coacht je om het optimale resultaat te bekomen.

Deze reeks is geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar met interesse om muziek en zang op te nemen. Verwacht je aan een grondige verkenning van het platform, een uitstekende basis om verder mee aan de slag te gaan!

Opgelet: om deze reeks te volgen moet je over een eigen laptop beschikken, die je mee kunt nemen naar de les. Lukt dat niet? Contacteer ons via ateliers@cultuurhuis.merelbeke.be en we bekijken hoe we je verder kunnen helpen.

  • 4 maandagavonden, op 7, 14 & 21 februari, en 7 maart 2022, telkens van 19.30 tot 22 u.
  • Cultuurhuis Merelbeke (Studio)

Schrijf je hier in