vrijdag 11 maart 20u00
Cultuurhuis Merelbeke - Theaterzaal

Driekoningenplein 15
9820 Merelbeke
België

€15.00
Basisprijs
€13.00
Jongeren -26
€13.00
Personen met een beperking / +60
€13.00
UiTPAS regio Gent
€3.00
UiTPAS regio Gent met kansentarief
€13.00
Groepen
Muziek

Que Désire

Soetkin Baptist

Muziek van een ander moet onder je huid zitten. Dan pas kan het onder de huid van een publiek komen. Het repertoire in ‘Que Désire’ is heel erg breed en in dit programma waagt Soetkin zich aan uitersten. Van Dalida tot Barbara. Van Delpech tot Aznavour. Van grootste bombastische gevoelens, tot de meest breekbare miniaturen.

Na het succes van ‘Soetkin Made in France’ laat Soetkin Baptist met ‘Que Désire’ opnieuw zowel gekende als vergeten chansons met een fragiele grootsheid herleven. Menig nummer kreeg een totaal eigen arrangement, wat zorgt voor een vlaag van herkenning, maar evenzeer voor verrassing en virtuositeit. Nummers worden aangedikt, andere totaal uitgekleed, maar er is telkens één constante: de schitterende stemmen van Soetkin Baptist en backing vocal Aline Goffin brengen het publiek van het ene kippenvelmoment naar het andere.

Wie Soetkin Baptist eerder aan het werk zag, komt zeker terug. En voor wie haar nog niet zag, hebben we maar één gouden tip: laat je meevoeren op deze sublieme muzikale trip. Je zal er ons eeuwig dankbaar voor zijn.

Credits: Soetkin Baptist, zang | Aline Goffin, backing vocal en ukelele | Bert Candries, gitaar en basgitaar | Luc Vanden Bosch, drum | Paul Flush, hammondorgel

Koop hier je tickets