woensdag 05 oktober 20u00
Cultuurhuis Merelbeke - Theaterzaal

Driekoningenplein 15
9820 Merelbeke
België

€20.00
Basisprijs
€18.00
Jongeren -26
€18.00
Personen met een beperking / +60
€18.00
UiTPAS regio Gent
€4.00
UiTPAS regio Gent met kansentarief
€16.00
Groepen
Muziek

Run - Album Tour

Rex Rebel - support: Margot De Ridder

Rex Rebel

Rex Rebel is de nieuwe spraakmakende, trendy en onbevangen revelatie in de Belgische elektronische music scene, gevormd door Sam Bettens, Reinout Swinnen en Wim Van der Westen. Sam gaat sinds kort door het leven als transgenderman na een meer dan rijkelijke carrière als Sarah Bettens, het gezicht en de stem van K’s Choice. Sam is dus niet aan zijn proefstuk toe, maar wil op dit keerpunt in zijn leven het geweer van muzikale schouder wisselen. De ambitie is groot!

Rex Rebel klinkt enorm speels, absoluut catchy, poppy en dansbaar. Bas, keys, drums en een stem in transitie... een combinatie die ieders nieuwsgierigheid zal aanscherpen. Topsingle “Big Shot” uit hun debuutalbum was meteen een schot in de roos.

Margot De Ridder

Margot De Ridder is een Gentse muzikante met vele uiteenlopende muzikale invloeden. Enkele jaren geleden lanceerde Margot haar soloproject MMZL en bracht ze een tweetal singles uit waaronder 'Brainworm'. Het leven bracht kort daarna minder soelaas, lockdowns bleken hard maar tegelijk een vruchtbare bodem om nieuw materiaal te schrijven.

Anno 2022 heeft Margot nieuw en oud werk gearrangeerd tot een solo liveset met invloeden uit jazz, electro dreampop en rock. Binnenkort brengt ze nieuwe muziek uit met dit project.

met: Sam Bettens, Reinout Swinnen, Wim Van der Westen / support: Margot De Ridder

Koop hier je tickets