Evenementfoto Studio Customize: personaliseer jouw spullen met je eigen ontwerp (3de – 4de middelbaar)
zaterdag 27 november 14u00
Cultuurhuis Merelbeke - Studio

Driekoningenplein 15
9820 Merelbeke
België

€15.00
Basisprijs
€3.00
UiTPAS regio Gent met kansentarief
Beeld

Studio Customize: personaliseer jouw spullen met je eigen ontwerp (3de – 4de middelbaar)

Gert Van Goethem

Graag iets unieks toevoegen aan je trui, t-shirt, rugzak, schoenen, skateboard deck,…? In deze workshop pimp je je favoriete item tot iets unieks, helemaal van jou! Samen met docent Gert ga je aan de slag met jouw spullen. Je werkt aan je eigen ontwerp, en brengt dat vervolgens ook aan op je eigen voorwerp. Van brainstormen en experimenteren tot afwerken: je krijgt de nodige tips & tricks om je idee te realiseren en gaat met een afgewerkt product naar huis. We werken met materiaal dat je zelf meebrengt, dus ga alvast op zoek naar jouw favoriete trui, schoenen,… Waar wil jij graag je unieke stempel op drukken?

Deze workshop maakt deel uit van een reeks korte, beeldende workshops voor jongeren van het derde en het vierde middelbaar. Je kunt je voor 1 sessie inschrijven, of ineens voor allemaal. Er wordt telkens toegewerkt naar een afgewerkt resultaat, met veel ruimte voor experiment én fun! Ervaring of talent is niet nodig: iedereen met goesting is welkom!

- Studio Customise: zaterdag 27 november van 14 tot 18 u.
- Studio Tattoo: zaterdag 22 januari 2022 van 14 tot 18 u.
- Studio Maximaal: zaterdag 19 maart van 14 tot 18 u.

Docent Gert Van Goethem studeerde af aan het KASK in Gent en is van veel beeldende markten thuis. Hij werkt o.m. als illustrator, animator, maar ook als graficus, art director,.. Zijn werk: kleurrijk of monochroom, 2D en 3D, digitaal en analoog, van piepkleine tattoos tot gevelbrede graffiti – variatie troef! Neem al een kijkje op Instagram, waar je zijn werk onder @dirtybelgium terug vindt.

Schrijf je hier in