Evenementfoto Studio Maximaal: samen een groot groepskunstwerk creëren (3de – 4de middelbaar)
zaterdag 19 maart 14u00
Cultuurhuis Merelbeke - Studio

Driekoningenplein 15
9820 Merelbeke
België

€15.00
Basisprijs
€3.00
UiTPAS regio Gent met kansentarief
Beeld

Studio Maximaal: samen een groot groepskunstwerk creëren (3de – 4de middelbaar)

Gert Van Goethem

In deze workshop gaan we met de hele groep aan de slag om samen één groot werk te realiseren. Een beeld op een grote oppervlakte zetten is immers iets helemaal anders dan op een klein blad te werken. We gaan voor 1 groot gezamenlijk werk, waar je ook je eigen creativiteit in kwijt kunt. Door o.m. gebruik te maken van projectie, stencils,… realiseren we binnen een paar uur een indrukwekkend werk!

Deze workshop maakt deel uit van een reeks korte, beeldende workshops voor jongeren van het derde en het vierde middelbaar. Je kunt je voor 1 sessie inschrijven, of ineens voor allemaal. Er wordt telkens toegewerkt naar een afgewerkt resultaat, met veel ruimte voor experiment én fun! Ervaring of talent is niet nodig: iedereen met goesting is welkom!

Docent Gert Van Goethem studeerde af aan het KASK in Gent en is van veel beeldende markten thuis. Hij werkt o.m. als illustrator, animator, maar ook als graficus, art director,.. Zijn werk: kleurrijk of monochroom, 2D en 3D, digitaal en analoog, van piepkleine tattoos tot gevelbrede graffiti – variatie troef! Neem al een kijkje op Instagram, waar je zijn werk onder @dirtybelgium terug vindt.

Schrijf je hier in