Evenementfoto Studio Tattoo: ontwerp en zet je eigen tijdelijke tattoo (3de – 4de middelbaar)
zaterdag 22 januari 14u00
Cultuurhuis Merelbeke - Studio

Driekoningenplein 15
9820 Merelbeke
België

€15.00
Basisprijs
€3.00
UiTPAS regio Gent met kansentarief
Beeld

Studio Tattoo: ontwerp en zet je eigen tijdelijke tattoo (3de – 4de middelbaar)

Gert Van Goethem

Tatoeëren is zoveel meer dan een tekening op een lichaam. Het ontwerp zegt vaak iets over wie je bent, of wat belangrijk voor je is, én uiteraard speelt de plek waar de tattoo terecht komt ook een grote rol. Minimalistisch en geometrisch, of net groot en gedetailleerd: je kunt er alle kanten mee op! In deze workshop zet je jouw eigen ideeën om in een ontwerp dat uiteindelijk als tijdelijke tattoo op jezelf belandt. Mama’s en papa’s, geen zorgen: de tattoos zijn makkelijk afwasbaar.

Deze workshop maakt deel uit van een reeks korte, beeldende workshops voor jongeren van het derde en het vierde middelbaar. Je kunt je voor 1 sessie inschrijven, of ineens voor allemaal. Er wordt telkens toegewerkt naar een afgewerkt resultaat, met veel ruimte voor experiment én fun! Ervaring of talent is niet nodig: iedereen met goesting is welkom!

Docent Gert Van Goethem studeerde af aan het KASK in Gent en is van veel beeldende markten thuis. Hij werkt o.m. als illustrator, animator, maar ook als graficus, art director,.. Zijn werk: kleurrijk of monochroom, 2D en 3D, digitaal en analoog, van piepkleine tattoos tot gevelbrede graffiti – variatie troef! Neem al een kijkje op Instagram, waar je zijn werk onder @dirtybelgium terug vindt.

Schrijf je hier in