woensdag 03 november 20u00
Cultuurhuis Merelbeke - Theaterzaal

Driekoningenplein 15
9820 Merelbeke
België

€7.00
Basisprijs
€1.40
UiTPAS regio Gent met kansentarief
Film

Tenet

Christopher Nolan

Een duizelingwekkende spionagethriller die uitblinkt door spectaculaire én originele actiesequenties die de toeschouwer tot op het uiterste puntje van zijn stoel dwingen.

John David Washington is de man van dienst. Slechts gewapend met één woord – Tenet – moet de Protagonist de wereld zien te redden van de ondergang, reizend door een schemerwereld van internationale spionage op een missie die zich afspeelt buiten de bestaande tijd. Niet tijdreizen, maar Inversie.

‘Tenet’ is in alles een pure Nolan-film: een groots opgezet actiespektakel over goedgeklede mannen die zich met serieuze zaken bezighouden, gekruid met bombastische muziek en ambachtelijk uitgevoerde stunts. Nolans allergrootste sterkte in deze film zit in het combineren van originele ideeën met een kettingreactie tot gevolg. Nolan tilt zijn temporele spelletjes uit ‘Memento’, ‘Interstellar’ en ‘Dunkirk’ naar een nog verbijsterender niveau.

Credits: Christopher Nolan | Amerikaans – Brits | 2020 | actie drama thriller sci-fic | cast: John David Washington, Robert Pattinson en Kenneth Branagh

Nolans rotambitieuze scifivariant op James Bond houdt u van de eerste tot de laatste minuut aan het grote scherm gekluisterd." - **** Knack Focus

Koop hier je tickets