Evenementfoto Theaterdriedaagse (12 tot 14 jaar)
maandag 28 februari 10u00
Cultuurhuis Merelbeke - Theaterzaal

Driekoningenplein 15
9820 Merelbeke
België

€50.00
Basisprijs
€10.00
UiTPAS regio Gent met kansentarief
Woord

Theaterdriedaagse (12 tot 14 jaar)

LARF!

Theater maken is niet alleen voor grote mensen met lange jassen en een serieuze blik. Het is voor iedereen met goesting om de wereld en zichzelf te ontdekken.

Onder begeleiding van een theatermaker van Larf! krijg je de kans om je fantasie te verkennen. Je kruipt in de huid van een personage en gaat aan de slag met tekst en decor. Tijdens een driedaagse in de krokusvakantie 2022 schrijf, bricoleer, onderzoek en speel je tot de vonken ervan af vliegen.

Iedereen krijgt de kans om zijn stem te vinden, hoe luid of stil die ook is. Eindigen doen we met een klein toonmoment.

Wie zin heeft, stapt in de zomer mee in een uitgebreider traject en speelt mee in een heuse voorstellingsreeks in cultuurhuizen in de regio.

Larf! heeft de voorbije jaren een sterke atelierwerking uitgebouwd en maakt van het CC een tijdelijke theaterwerkplaats. Larf! gaat samen met de jongeren op zoek naar wat theater maken kan zijn, verscherpt de geest en laat de jonge spelers met een kritische blik naar de wereld kijken. Zij maken een eigen vertaling van hoe ze de wereld zien.

Deze samenwerking kadert binnen een regionale samenwerking samen met GC De Kluize (Oosterzele), CC Nova (Wetteren), CC Het Leietheater (Deinze), GC De Fabriek (Sint-Lievens-Houtem), CC Zoetegem (Zottegem).

Schrijf je hier in