Ex Tempore

Moeten we nog zeggen dat muzikanten in het algemeen en koren in het bijzonder, hard getroffen zijn de voorbije periode? Om liefhebbers van vocale muziek een alternatief te bieden, vond Ex Tempore - het koor van Merelbeeks ambassadeur Florian Heyerick - een manier om de afgelaste concerten georganiseerd door Koorlink toch tot bij jou te brengen.

'Hear my Prayer' met koormuziek van Felix en Fanny Mendelssohn werd opgenomen op een bijzondere locatie, namelijk het gloednieuwe Cultuurhuis Merelbeke, in niet vanzelfsprekende omstandigheden, je weet wel: afstand houden, mondmaskers en zo. Maar Ex Tempore slaagde erin om iets te kunnen bieden dat aangenaam is om naar te kijken én fijn om naar te luisteren. En dat dan nog op het moment dat het jou het beste uitkomt.
 
'Hear my Prayer' door Ex Tempore, Marc Masson & Florian Heyerick, is een heel passend en boeiend programma geworden met veel afwisseling rond de beide fascinerende artistieke persoonlijkheden van broer en zus Felix en Fanny, beide buitengewoon getalenteerde wonderkinderen, zeer eng met elkaar verbonden over en door de muziek.

We nodigen jullie van harte uit om deze opname te bekijken via de website van www.koorlink.be