zaterdag 02 december 20u00
Cultuurhuis Merelbeke - Theaterzaal

Driekoningenplein 15
9820 Merelbeke
België

€20.00
Basisprijs
€18.00
Jongeren -26
€18.00
Personen met een beperking / +60
€18.00
UiTPAS regio Gent
€4.00
UiTPAS regio Gent met kansentarief
€16.00
Groepen
Humor

Raar, hè?!

Gili

WACHTLIJST

Mentalisme, humor, wetenschap, illusionisme, buikspreken... maar ook fijne leugens en eerlijk boerenbedrog: wie al eens naar comedian-mentalist Gili is gaan kijken, weet dat deze man niet voor één stiel te vangen is. Zijn shows zijn als het ware een symfonie van al deze elementen, waarin het publiek zich met plezier laat meeslepen.

In deze negende zaalshow en na 40 jaar carrière met steeds uitgepuurder acts gooit Gili de beste en geestigste elementen uit al zijn voorgaande shows bijeen tot een ultieme favoriete show. Wie nu denkt dat dit louter een ‘best of’ zal worden, laat het voorspellen best aan de meester over: er zullen ook nieuwe acts zijn, uiteraard. En naar goede gewoonte wordt hier en daar ook een tip van de sluier gelicht, maar hou het stil.

Eén ding hebben alle acts gemeen – op het einde denk je altijd: “Raar, hè?!”.

Over Gili

Gili zijn passie voor magie begon in zijn kinderjaren met een goocheldoos. Daarna maakte hij naam door drie keer finalist van Humo’s Comedy Cup te worden. Zijn status van enige goochelaar-comedian van Vlaanderen was een feit. Na een reeks zaalshows, verdiepte Gili zich vanaf 2009 in het mentalisme. Dat is: zijn vijf zintuigen zó goed gebruiken dat het lijkt alsof hij een zesde zintuig heeft, en waarmee hij vermeende paragnosten en helderzienden liefdevol belachelijk maakt. Zijn show ‘Iedereen Paranormaal’ uit 2009 was een bom en vervolgens kreeg hij zijn eigen televisieprogramma op vrt, één: ‘ONmogelijk’. Opeens kende heel Vlaanderen hem. Later volgden nog de shows ‘CTRL’ en ‘Charlatan’ en toerde hij in Frankrijk, met reeksen in Parijs en Avignon.

www.gili.be

Gerealiseerd met de steun van de tax shelter maatregel van de Belgische wetgever via Flanders Tax Shelter.

Hij is een meester-oplichter, en daar is hij trots op. Op een charmante manier misbruikt hij het vertrouwen van zijn publiek. (WTV Focus)

Koop hier je tickets