Ateliers beeld

Ateliers beeld

Op een ongedwongen manier beeldend aan de slag

Stil je artistieke honger in één van de vele beeldende reeksen die Cultuurhuis Merelbeke aanbiedt. Er zijn korte en lange reeksen, voor beginners of meer ervaren deelnemers, in de meest uiteenlopende beeldende disciplines.

Al doende leren, experimenteren en ontdekken, in een gezellige en ontspannen sfeer. Er is een aanbod voor kinderen en volwassenen, zowel overdag als ’s avonds. En natuurlijk zijn er ervaren lesgevers om je te begeleiden.

Geprikkeld, maar nog niet overtuigd? Dit vinden onze cursisten ervan:

Alles wordt rustig aangebracht door de vriendelijke en deskundige lesgever. Er is ruimte om vragen te stellen, degelijk lesmateriaal, duidelijke uitleg en het is gezellig.

Leuke sfeer waarin je je eigen ding kunt doen en daarbij goed ondersteund wordt. Laagdrempelig en toch professioneel.

De lessen worden praktisch aangepakt met voldoende tips & tricks, in een gemoedelijke sfeer.

KINDEREN EN JONGEREN

VOLWASSENEN

FLORALE KUNSTEN

KERAMIEK

SCHILDEREN, TEKENEN EN ILLUSTRATIE

FOTOGRAFIE

PRAKTISCHE INFO

Inschrijven kan online vanaf 28 juni om 14 uur. Hulp nodig bij het online inschrijven? Contacteer ons op 09 210 35 80.

Betalingsvoorwaarden

 • De betaling moet voor de start van de reeks voldaan zijn. Hebben we je betaling dan niet ontvangen, dan kun je geen les volgen.
 • Het is niet mogelijk om proeflessen te volgen. We kunnen je bij inhoudelijke vragen wel in contact brengen met de docent.
 • Inschrijven eens de reeks al gestart is kan alleen in uitzonderlijke gevallen. De deelnameprijs wordt in dat geval niet aangepast.

Annulatievoorwaarden

 • Tot 14 dagen voor de start van de activiteit kan de deelnemer zijn deelname aan de activiteit kosteloos annuleren en wordt het inschrijvingsgeld terugbetaald.
 • Nadien gelden deze bepalingen:
  • Vanaf 14 dagen voor de start van de activiteit kan er enkel geannuleerd worden door de deelnemer in geval van ziekte of ongeval, indien er een doktersattest kan voorgelegd worden. In dat geval wordt een administratiekost van 10 euro aangerekend.
  • Na de start van de activiteit kan er enkel geannuleerd worden door de deelnemer in geval van ziekte of ongeval, indien er een doktersattest kan voorgelegd worden. In dat geval wordt het inschrijvingsgeld van de overblijvende lessen pro rata terugbetaald, mits afhouding van een administratiekost van 10 euro.

Indien de activiteit door Cultuurhuis Merelbeke zelf wordt afgelast, dan wordt de deelnameprijs integraal terugbetaald.

Leslocaties

 • Popelin Lyceum: Gaversesteenweg 195
 • De Vleugel: Potaardeberg 59
 • Cultuurhuis Merelbeke: Driekoningenplein 15

Corona

Alle data en activiteiten vermeld op deze pagina zijn onder voorbehoud van aanpassingen of maatregelen rond het coronavirus. Wij doen er alles aan om de activiteiten in veilige omstandigheden te kunnen laten doorgaan. Mochten wij ons toch genoodzaakt zien om de activiteiten onder een andere vorm te laten doorgaan of te annuleren, brengen wij je daarvan op de hoogte en bieden wij je de mogelijkheid om je inschrijvingsbijdrage terug te vragen.

Inlichtingen

ateliers@cultuurhuis.merelbeke.be