Aan de Muur in het Cultuurcafé

'Aan de Muur' is een samenwerking tussen Cultuurhuis Merelbeke en Cultuurcafé Merelbeke. Het Cultuurcafé stelt de lange muur ter beschikking aan vier lokale kunstenaars per jaar. Een win-winsituatie!

Veerle Coucke

4 januari - 5 maart

Veerle Coucke (°1966, Melle) volgde en volgt schilderlessen in de academies van Harelbeke, Gent en Wetteren. Centraal in haar werk staat de mens in zijn breekbaarheid, bereikbaar- of onbereikbaarheid. Met levendige kleuren en een dynamische borstelstreek worden beelden en afbeeldingen omgezet in een nieuw artistiek geheel.

Vanessa Lagaert

8 maart - 18 april

Een kunstenaar (°1979, woont in Merelbeke) die vanuit haar diepe buikgevoel werkt en speelt met vormen en kleuren en zo spontane en ongecontroleerde kunstwerken laat ontstaan. Inspiratie komt uit het dagdagelijkse leven en haar innerlijke realiteit.

Doven Zien

22 april  - 18 juni

Naar aanleiding van de expo in het Cultuurhuis, prijken hier foto’s uit de oude doos van het leven in de dovenschool in Gent. Aan de hand van de gebarentaaltekeningen kan je nu ook hier in het café in gebarentaal je bestelling doen.